İçerik değiştir



- - - - -

Cübbeli Ahmet Hoca 2 Ciltlik Seks Kitabı Yazacağına Ittihad-I İslam’Da


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 4 yanıt verildi

#1 ahmetsecer

ahmetsecer

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 17.09.2010 - 15:27


Cübbeli Ahmet Hoca 2 Ciltlik seks kitabı yazacağına ittihad-ı İslam’dan bahsetsin

Cübbeli Ahmet Hoca’nın son yazdığı kitabın konusunu biliyor musunuz? Bilmiyorsanız ben size anlatayım. Cübbeli Ahmet Hoca bugün Müslümanların yaşadığı tüm sorunları, acıları, yıkımları bir kenara bırakmış ve oturup seks üzerine koskoca iki ciltlik kitap yazmış. Gerçekten de günümüzde Müslümanların en büyük problemi bu değil mi? Cübbeli Ahmet Hoca’yı dinlemeye giden onca insanın tek derdi Cübbeli’nin yeni yazdığı seksle ilgili bu kitabı okuyup bilgi sahibi olmak! Hiç kimse bilmiyor ya Cübbeli’den öğrenecekler! Cübbeli seks konusunda iki cilt kitap yazacak vakit buluyor da böyle bir zamanda nedense bir türlü İttihad-ı İslam’dan yani Müslümanların birlik olmasından bahsetmiyor. İslam’ın tüm dünyaya hakim olacağını ağzına bile almıyor. Hz. Mehdi konusundan ise nerdeyse ödü kopuyor, Hz. Mehdi yüzyıllar sonra çıkacak diyor.

Bugün Afganistan’da, Irak’ta askerler sokaklarda gezerken sadece keyifleri için Müslüman’ları şehit ediyorlar. Vurdukları Müslümanların parmaklarını kesip, kurutup, hatıra diye saklıyorlar! Bu yaptıklarıyla övünüp neşe içinde yeni saldıracakları avlarını bekliyorlar. Bugün dünyanın birçok yerinde zavallı Müslüman kadınlara tecavüz ediliyor, küçücük çocuklar sürekli öldürülme korkusu altında yaşıyorlar. Zavallı kadınlar ve çocuklar yurtlarından sürülüyorlar. Şimdi Müslümanlar bu kadar zulüm altında iken İslam Birliği’ni ağza almamak nasıl açıklanır? Cübbeli bu durumdan hiç sıkılmadan oturup Cima tekniklerini yazdım diye orada burada anlatıp duruyor! Ama İttihad-ı İslam farz olduğu halde bu konudan asla bahsetmiyor. Bugün Afganistan’da, Irak’ta, Burma’da, Doğu Türkistan’da, Keşmir’de, Bosna’da Müslümanların hepsi perişan durumda. Her gün müthiş Müslüman kanı akıtılıyor. Bu akan şehitlerin kanı Cübbeli’nin umurunda bile değil! Müslümanları birlik olmaya, bir bütün olmaya hiçbir şekilde çağırmıyor. Peki neden ısrarla Allah’ın bu zavallı kadınlar ve çocuklar için Müslümanları birlik olmaya çağırdığını anlatmıyor?

Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: "Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla" diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (Nisa Suresi, 75)

Cübbeli Ahmet Hoca kısa bir süre önce Hz. Mehdi gelsin diye yalvara yalvara dua ediyordu. Şimdi bu ettiği duayı da unuttu. İslam’ın hâkim olacağına da, Hz. Mehdi’nin çıkacağına da inanmıyor. Oysa hak din olan İslam’ın Kuran’da hâkim olacağı çok net bir şekilde bildirilmiştir. Hz. Mehdi’nin ve Hz. İsa’nın çıkacağı ile ilgili yüzlerce sahih hadis vardır. Böyle zorlu bir dönemde Müslümanları kollamamak, onları Hz. Mehdi’nin gelişi konusunda şevklendirmemek, İslam’ın mutlaka ve mutlaka Allah’ın izniyle dünyaya hâkim olacağını müjdelememek Allah’ın farz kıldığı hükümleri yerine getirmemektir. Cübbeli Ahmet Hoca’yı dinleyen tüm Müslüman kardeşlerime bu konuda uyanık olmalarını öneririm, hep birlikte Cübbeli’ye “neden İttihad-ı İslam’dan bahsetmiyorsun, neden İslam’ın dünyaya hâkim olacağını söylemiyorsun” diye ısrarla sorsunlar. Ve Allah’ın vaadinin hak olduğunu bilsinler. Allah’ın izniyle İslam bu yüzyılda dünyaya hâkim olacaktır. Hz. Mehdi ve Hz. İsa müthiş heybetleriyle, kudretleriyle bu yüzyılda görüneceklerdir. Bugün Hz. Mehdi’nin çıkışını inkâr edenler, onu tüm heybetiyle karşılarında gördüklerinde nasıl açıklama yapacaklar hep birlikte göreceğiz.

Müşrikler istemese de, O, dini (İslam'ı) bütün dinlere üstün kılmak için elçisini hidayetle ve hak dinle gönderen O'dur. (Tevbe Suresi, 33)

"İhfa (gizlenmek), havf (korkmak) riyâdandır (gösteriştendir, iki yüzlülüktendir). Farzda riyâ (gösteriş, iki yüzlülük) yoktur. Bu zamanın en büyük farz vazîfesi (görevi), ittihad-ı İslâmdır (islam birliğidir)..." (Hutbe-i Şamiye, Sâdâ-yı Hakikat, s. 94)

Bu mesaj ahmetsecer tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.09.2010 - 15:29


#2 Muziçko

Muziçko

    V.I.P. Üye

  • Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Gurup Şurup
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 17.09.2010 - 20:31

cübbeli hocanın ses tonuna hayranım *fiuv

Gönderilen Resim





Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.




Gönderilen Resim


#3 Muziçko

Muziçko

    V.I.P. Üye

  • Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Gurup Şurup
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 17.09.2010 - 22:45

aha flash tvde oleyy *zong

Gönderilen Resim





Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.




Gönderilen Resim


#4 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 29.10.2010 - 03:18

muzi iyimisin *mad
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#5 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 29.10.2010 - 12:36

Ahmet hoca bıldıgımız hocalardan degıl.. Z.Beyaz hocayıda severdım.. bu adamlar mantıklı,koru korune gıtmıyor,dınden adamı sogutmuyor renklı adamlar :)

Hele ahmet hoca yok mu! Cok zekı bır adam-zekada yetmez! bu adamda genel kultur denen seyde var..bır hocada olmayacak hersey bu adamda var :) Severım kendısını..

Seks kıtabı yazacagına ıttıhad-ı ıslamdan bahsetsın mı demıs bırı.. halt etmıs :)
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli